Tilsvar til vurdering

En utrolig dyktig og dedikert lege

Jeg har hatt gleden av å være pasienten til Dr. Awais i flere år nå, og jeg kan trygt si at han er en av de beste legene jeg noensinne har møtt. Han er ikke bare utrolig flink og dyktig, men også ekstremt omtenksom og dedikert til pasientene sine.

Dr. Awais har alltid tatt seg tid til å lytte til mine bekymringer og spørsmål, og har alltid svart på dem på en måte som gjør at jeg føler meg trygg og godt ivaretatt. Han er veldig grundig i sine undersøkelser og alltid nøye med å forklare alle aspekter av diagnosen og behandlingsplanen.

Det er tydelig at Dr. Awais bryr seg om pasientene sine og ønsker å sikre at de får den beste mulige behandlingen. Han har alltid vært tilgjengelig når jeg har hatt behov for ham, enten det har vært for å diskutere en endring i behandlingen min eller for å svare på et spørsmål som har dukket opp.

Jeg kan sterkt anbefale Dr. Awais til alle som leter etter en erfaren og dedikert lege som tar seg tid til å forstå og imøtekomme pasientens behov. Jeg føler meg heldig som har hatt ham som min fastlege i så mange år.