Tilsvar til vurdering
Enestående kirurg på Vestlandet
Dr. Bjørn E. Rosenberg er en enestående kirurg som har korrigert en tidligere neseoperasjon for meg. For 10 år siden opererte jeg nesen og valgte en kirurg basert på pris og fikk da et resultat som var bra der og da. Med tiden begynte noe å flytte på seg inni nesen, jeg fikk mer plager, og opplevde at nesen så mer kunstig ut. Jeg besluttet derfor at en konsultasjon med nesespesislist kunne vært nyttig. Etter mye research fant jeg at den beste på vestlandssiden var Dr. Bjørn E. Rosenberg. Nå, et halvt år etter operasjonen, kan jeg med hånden på hjerte si at jeg ikke kunne vært mer fornøyd! Fra dag én har Rosenberg vært profesjonell, ærlig og imøtekommende. Jeg har følt meg trygg på at han ønsket det beste for meg og mine innspill har blitt hørt. I dag har jeg et resultat som er helt naturlig og passer mitt fjes. Jeg er ubeskrivelig glad for at jeg valgte Rosenberg som min nesekirurg, selv om det kostet noe mer. Anbefaler alle som vurderer denne type kirurgi å ta en konsultasjon med Rosenberg, han er tydelig spesialist i sitt fagfelt.