Tilsvar til vurdering

Profesjonell og dyktig

Ønsket brystreduksjon etter endte svangerskap, og kom over Klinikk A/ Ståle da jeg undersøkte mulighetene. Var på konsultasjon to steder, og valget falt på Ståle. Han tar seg god tid, lytter og gir god informasjon om prosessen. Etter konsultasjonen dukket det opp flere spørsmål, så han ringte meg for en samtale for at jeg skulle få svar og kunne ta rett avgjørelse. Dagen jeg skulle opereres fikk jeg ny og grundig gjennomgang av hva som skulle skje. Ståle og hans team ga meg ro og trygghet. Fra jeg kom inn på operasjonsstuen til jeg sov gikk det maks 5 minutter. Våknet opp i en varm og god seng. Hadde ingen smerter eller kvalme. Ble tatt godt vare på av en hyggelig sykepleier før jeg dro hjem. Dagen etter ringte Ståle for å høre hvordan det gikk med meg. To uker etter operasjon var jeg på kontroll, og alt var som det skulle. Min opplevelse av Ståle og hans team er at de er profesjonelle, svært dyktige og har stor interesse for at jeg skal bli fornøyd med resultatet. Jeg har ikke hatt smerter annet enn noe som kan sammenlignes med litt melkespreng, og er svært fornøyd med resultatet. Jeg hadde valgt Ståle og hans team om jeg skulle gjort det igjen. Kan virkelig anbefales!