Tilsvar til vurdering
Fantastisk
Har vurdert fettsuging av lår halve livet. Etter betydelig innsats med vekttap over de siste årene følte jeg at jeg fortjente drømme beina.
Da jeg først kom in på Fornebuklinikken følte jeg meg veldig velkommen. Det var ikke like «skummelt» som jeg forestilte meg et slikt sted skulle være. Hadde vært på konsultasjoner på andre klinikker som ikke føltes like varme.
Axel var hyggelig, ikke dømmende og kunnskapsrik. Han svarte tydelig og utdypende på alle spørsmålene mine og var ærlig på hva jeg kunne forvente. Han forklarte hva som kom til å passe min kropp, helt tynne lår kan jeg ikke ha. Han forklarte hvordan prosedyren og tiden etter ville være, og jeg dro fra klinikken med en satt time.
Vil også nevne at klinikken og Axel var veldig hjelpsomme og svarte på alt jeg lurte på tiden før jeg kom inn for prosedyren.
Da jeg kom inn for prosedyren var det behagelig kjapt, jeg nevnte at jeg var nervøs over å opereres, og alle var utrolig betryggende og forklarte tydelig hva som skulle skje. Jeg slapp å vente lenge før vi kom i gang. Det mest ubehagelige med hele prosedyren var faktisk å vaskes ned før operasjon. Da jeg våknet var sykepleierne tilgjengelig, snille og passet godt på meg. Jeg fikk snakke med Axel to ganger før jeg dro, og smerten var minimal i forhold til hva jeg forventet.
Selv om jeg var håven og hadde på meg tidenes minst flatterende kompresjons plagg, begynte jeg å gråte av glede første gang jeg så lårene mine i speilet. Axel gjorde en fantastisk jobb.
Fornebu klinikken og spesielt Axel, var flinke, tilstedet og fantastiske hele veien. Jeg har blitt fulgt opp hele veien og er så sinnsykt fornøyd med resultatet.
Om du lurer på å gjøre noe lignende burde du virkelig gå hit. Tusen takk for at dere hjalp meg realisere noe jeg har ønsket meg så inderlig og så lenge.