Tilsvar til vurdering

Uprofessionell, uempatisk og ufin.

Hadde med min 67 år gammel mor hos Ambrin for førstegangs konsultasjon. Mor måtte vente i en time over avtalt tid noe vi har full fortåelse for, men da Ambrin tok henne i mot nevnte hun ingenting til mor ang ventingen. Under konsultasjonen har Ambrin ikke vist interesse til mor og har nesten bare sett på PCen sin. Ambrin stilte mor kun 2 spørsmål «hva heter din forrige fastlege» og «hvilken diagnoser har du», ved dette var hun ferdig med konsultasjonen. Mor ba om å ta blodprøver noe Ambrin svarte med at «dette kunne ikke gjøres i dag» og begrunnelsen mor fikk var at de ikke hadde tid. Dette syntes jeg ikke var greit og stilte Ambrin spørsmål om hun var klar over at mor hadde allerede ventet i en time over timeavtalen hennes og om hun hadde forståelse for det. Ambrin svarte rett ut at «hun har sluttet å vise forståelse i sånne tilfeller». Jeg påpekte da for henne at hun fremsto uprofessionell. Ambrin igjen uten å nøle svarte at «jeg har sluttet å tenke over det». Sånn holdning fra en fastlege er urovekkende og bekymringsfull.
I den 5min lange konsultasjonen hadde Ambrin gjort følgende tydelig for oss.
1. Å være professionell, vise empati og være opptatt av pasientene hennes er ikke viktig for henne.
2. Hun fokuserer heller ikke på å ha god kommunikasjon med pasienter/pårørende.
3. Pasientens verdighet klarer hun ikke å ivareta.
Pga denne opplevelsen og det inntrykket Ambrin har gitt av seg selv har mor byttet fastlege.