Tilsvar til vurdering

Styr unna!

Denne fastlegen anbefales absolutt ikke! Styr unna!!
Man blir ikke hørt, respektert eller utredet. Hun har aldri vært interessert i hva jeg hadde å si. Hun tror hun har rett i alt og oppfører seg som en bedreviter. Hun sitter og smiler og ler når man forteller om helsen, hun later som hun jatter med, men har ingen interesse i å høre hva man forteller. Man blir fullstendig overkjørt!
Det virker kun som skuespill at hun smiler og ler, men faktisk ikke gjør noe og kommer heller ikke med anbefalinger, dette må man komme med selv for at noe skal bli gjort.
Hun kommer ikke med faglige vurderinger, i beste fall løse antakelser og det er opp til pasienten selv å vurdere behov for blodprøve, henvisning osv. Her er det om å gjøre å sende pasientene ut fortest mulig fra legetimen, selv om kan kun har vært der i 5minutter og ikke er ferdig. Hun kan også forklare dette med at hun har blitt forsinket tidligere på dagen, og hun ikke har mere tid til meg som pasient, selv om man i utgangspunktet har krav på 20min. Dette er noe som skjer hver gang, at man opplever at det er om å gjøre å få pasientene fortest mulig ut slik at hun tjener lette penger på pasientene, uten utredning eller å finne årsak til legebesøket.