Tilsvar til vurdering
Manglende kunnskap om nevroplastiske smerter
Mange som er fornøyd med Kjetil. Han er dyktig på mange måter, men jeg vil IKKE anbefale å gå til Kjetil hvis du sliter med nevroplastiske smerter. Han virker ikke å ha forståelse for dette. Hans «anbefaling» om å unngå aktivitet og trening har gjort at jeg en dag i dag har en laaaaaang vei tilbake til der jeg var. Jeg har fått konkludert diagnosen fibromyalgi og får sterke smerter og stivhet om jeg gjør trening. Jeg er ganske sikker på om jeg hadde fortsatt med den treningen jeg klarte å gjøre da jeg startet hos Kjetil så hadde jeg hatt et annet utgangspunkt i dag.
Jeg går til manuellterapeut nå og jeg spurte han hvorfor kiropraktor anbefalte akkurat dette, manipulasjon av ledd parallelt med trening. Når manuellterapeut sier at det er ingen hensikt å gjøre manipulasjon ved nevroplastiske smerte. Han gav meg da et ærlig svar, du er en vanskelig case derfor blir du sendt videre. Jepp..
Men! Jeg gir aldri opp jeg skal kjempe videre, men jeg er SÅÅÅÅ lei av å møte folk i helse bransjen som ikke forstår og ikker ORKER å møte meg for den jeg er.