Tilsvar til vurdering
Meget fornøyd med opplevelsen hos Fana Medisinske
Jeg har nylig gjennomgått to kirurgiske inngrep ved Fana Medisinske Senter – først en brystforstørrelse med silikonproteser (brystaugmentasjon), og omtrent en måned senere full bukplastikk (abdominoplastikk) med rekonstruksjon av magemusklene (muskelrafing) og fettsuging (liposuksjon).
Fra første konsultasjon med kirurg Bjørn Rosenberg har jeg følt meg utrolig trygg og godt ivaretatt. Han møtte meg med både faglig tyngde og en rolig, ærlig tilnærming. Det gjorde sterkt inntrykk på meg at han tydelig formidlet at slike inngrep ikke er nødvendige – at det er helt normalt at kroppen forandrer seg etter graviditet, og at det ikke er noe som må «fikses». Dette ga meg rom til å kjenne etter hva jeg selv ønsket, uten press, og med en sunn selvfølelse i bunn.
Valget ble til slutt mitt eget, basert på et ønske om å føle meg litt mer som «meg» igjen – mer ungdommelig, sterk og komfortabel i min egen kropp. Resultatet har overgått forventningene mine. Jeg føler meg ikke bare fornyet fysisk, men også styrket mentalt.
Jeg vil også trekke frem det dyktige og varme teamet rundt – her er det profesjonelle folk i alle ledd. Sykepleierne utstråler både trygghet og erfaring, samtidig som de møter deg med varme og humor som gjør hele prosessen litt lettere og mer menneskelig.
Tusen takk til Bjørn Rosenberg og alle ved Fana Medisinske for en trygg, profesjonell og helhetlig opplevelse. Jeg kan varmt anbefale dere videre