Tilsvar til vurdering

Min beste støttespiller ut av utbrenthet!

Utrolig fin og dyktig lege. Ser mine styrker og svakheter, og har tatt seg tid til å se meg som pasient og mine utfordringer. Har tatt meg og min helse på alvor når jeg ikke gjorde det selv, og heiet på meg hele veien fra utbrent til tilbake i jobb.

Hun har vært flink å legge gode reflekterte steg på veien, basert på lang erfaring, som har gitt meg utrolig god hjelp underveis. Hun har vært flink å sette opp gjevnlige møter for å følge meg opp tett og ta tak i hva som virker og ikke underveis. Hun har også vært flink til å lære av meg som pasient, og virker genuin interessert i hva hun kan lære av meg, og ta med videre til andre pasienter.

Jeg har hatt stor fremgang på få måneder, der flere kjent må slite med utbrenthet i minst 1år før de kommer seg opp. Allerede etter 2mnd var jeg tilbake i jobb.

Jeg har vært heldig som har hatt henne som fastlege, selvom jeg har flyttet vekk fra landås har jeg med glede pendlet fra sotra for å beholde henne som lege. Trist hun nå slutter, men heier på henne videre.