Tilsvar til vurdering
Neseoperasjon
Jeg har operert nesen hos Bjørn i mai.
Konsultasjon i forkant var veldig bra. Bjørn spurte meg hva jeg ønsket å endre på nesen min, men så kom han med forslag selv på hva som burde endres og jeg ser nå i etterkant at han hadde helt rett! Jeg er glad for at jeg stolte på ham. Synes han brukte god tid, men jeg anbefaler på det sterkeste at man leser seg litt opp og undersøker rundt neseoperasjoner sånn at man er litt forberedt. Det var ikke jeg og jeg stilte ikke spørsmål som jeg skulle ønsket senere.
På operasjonsdagen følte jeg meg trygg, virkelig hyggelige og dyktige folk på Fornebuklinikken.
Jeg hadde det veldig greit den første uken etter operasjonen, men når vi tok av teipen etter 7 dager og jeg endelig så nesen min så var jeg kjempe misfornøyd. Tippen var veldig utspilt og hoven. Bjørn forklarte da at det er ikke det endelige resultatet men akkurat som at jeg ikke trodde på det. De neste par dagene har jeg kontaktet Bjørn på melding flere ganger, tom på en lørdag, og han svarte veldig raskt hver gang og roet meg veldig fort ned. Han forklarte hvorfor det så sånn ut, sa at jeg ikke bør se så mye i speilet og bare stole på prosessen. Nå har det gått ca 1,5 måneder og jeg er allerede utrolig fornøyd med nesen, føler meg kjempe fin og pen!! Nesen endrer seg utrolig mye :)
Så alt i alt er jeg veldig fornøyd, veldig glad for at jeg valgte å gjøre dette og at det var hos Bjørn. Jeg ville ihvertfall ikke tatt det i utlandet, da jeg tror ikke jeg ville fått så mye støtte i etterkant slik jeg gjorde her.
Eneste ting jeg skulle ønsket var annerledes er at vi burde pratet litt mer om hvordan nesen endrer seg etter operasjonen og hvordan spesielt tippen kan bli ekstra hoven når man han tjukk hud. Dette fikk jeg forklart på meldinger men det ville ikke vært nødvendig om man snakket om det på klinikken.