Tilsvar til vurdering

Burde kanske gå ut i pensjonisttilværelsen snart

Søkte legesenteret for ø hjelp grunnet akutte smerter . Har kjent langvarige plager og dette er godt beskrevet i journalen min. Legen var 40 min forsinket. Jeg klarte knapt stå , gå og ikke sitte.. Da jeg var på vei ut av døren så kom legen . Han hilste knapt, og hadde ikke blikkontakt med pasienten ( meg). Kort fortalt, han var kun interresert i att skrive ut sterke smertestillende tabletter - endte på og gi meg 3 sprøyter. Som jeg sa til han att de ikke kommer til virke på mine smerter. Han forlot meg på en benk aleine i ett rom , skrudde v lyset og lukket døren. Da jeg skulle få ba jeg personen i resepsjonen om att legen må sende øhjelp / rask behandling til MR . Jeg fikk MR , kontaktet Unilabs selv Og fikk øhjelp time morgenen etter ! Legen satte seg ikke og leste i journalen føre jeg kom. For meg som Har en lang erfaring innen helsevesenet selv , som pas og ansatt - opplevdes konsultasjonen svært lite høflig . Følte som denne legen ikke var interessert i annet enn skrive ut «plenty» med smertestillende tabletter! Føltes ugreit ut, da han ikke kan ha lest i journalen føre jeg kom.