Tilsvar til vurdering

Unngå denne klinikken og legen.

Jeg har i noen uker nå vurdert om jeg skulle skrive en vurdering av legen og klinikken. Jeg bestilte time til ultralyd, for å få vite kjønn på baby i magen. Jeg var da i uke 14+2. Da jeg bestilte timen på nett skrev jeg at jeg ønsket time for å vite kjønn på baby og at jeg var i uke 14. Jeg fikk bekreftelse på timen, men ingen bemerkninger om at det ikke gikk an å se kjønn i uke 14.

Da jeg kom til timen ble legen veldig overrasket over grunnen til at jeg kom til ultralyd ar for å få vite kjønn. Han sa de ikke leste hvorfor pasienter ønsket time.

Legen begynte da å snakke om at det var veldig lite sannsynlig at man kunne få vite kjønn i uke 14 og at 1 av 10000 var intersex. Legen snakket videre om at han hadde vært med på fødsler der man ikke hadde sett om det var gutt eller jente. Dette var før ultralyden.

Jeg kjente jeg var nervøs under ultralyden, han kunne ikke se om det var gitt eller jente, Og det hele ble en ganske dårlig opplevelse.

Konklusjonen 2000kr fattigere og en ny ting å uroe seg for igjennom svangerskapet.