Tilsvar til vurdering

Styr unna først som sist

Jeg hadde Beate som fastlege tidligere, og er sjeleglad for at jeg byttet. Hun tar ikke helseutfordringer på alvor. Hun henviser ikke videre, og fraskriver seg samtidig alt ansvar uansett hvor alvorlig sykdommen er. Jeg opplever det som at hun verken er interessert i, eller evner å bruke sin (eventuelle) kunnskap og kompetanse til å hjelpe pasientene sine. Ved et tilfelle lo hun nedlatende av meg da jeg kom med ønske om henvisning - jeg endte på legevakten dagen etter og ble sendt videre til akutten på Ahus hvor jeg tok CT.

Hun var også svært ofte borte fra jobb og hadde vikarer, og da hun først var tilstede var det alltid ekstremt lang ventetid. Jeg kom aldri inn til legetimen til avtalt tid, og da jeg først kom inn var hun alltid nedlatende, frekk, dømmende og uinteressert. Hun ga ingen egne vurderinger av hvorfor jeg var der, og avviste mine forslag til vurdering. Jeg forstår ikke hva hun egentlig kan bidra med. Jeg skulle gjerne inkludert noe positivt også, men vet ikke hva det skulle vært.

Styr unna. Jeg unner ingen å ha Beate som lege når det kommer til noe så viktig som helsen sin.