Tilsvar til vurdering
Best Fastlege i Sandefjord
Ivanna er den beste fastlegen jeg noensinne har hatt. Første gang jeg ble tatt på alvorlig og er forstått av en lege. Jeg føler meg vel ivaretatt hver konsultasjon, uansett hva saken er.
Jeg har alltid strevet med ting pga sykdom, og det var ikke før jeg fikk Ivanna som fastlege at sakene mine endelig gikk videre. Takket til henne har jeg endelig diagnoser og behandling og et bedre hverdagsliv. Ivanna alene har økt livskvaliteten min.
Hun ser meg bedre enn jeg ser meg selv, og jeg er aldri behandlet som om jeg lyver eller bare bruker unnskyldninger.
Ivanna er full av empati, og fra første møte har hun støttet meg psykisk og fysisk hele veien. Den aller første konsultasjonen min, tok hun tid til å se på meg og fortelle meg at hun er her for meg og ønsker å hjelpe meg med alt jeg trenger - og hun holdt løftene sine.
Jeg har ingenting å si om noe som kan bli forbedret - tilgjengelighet er vanlig som med alle fastleger, og hun har aldri vært forsinket. Noen ganger er hun faktisk noen minutter tidlig som er koselig.