Tilsvar til vurdering
Angrer bittert på at jeg dro hit
For snart to år siden gikk jeg hit for en smerte i foten. Det valgte han å løse ved å aldri se på foten, men å knekke i hoftene og nedre rygg (greit nok) og … nakken. Det stussa jeg på, men jeg har mye plager også i rygg og nakke, så håpet at det skulle være relevant. Etter siste knekk i nakken hadde jeg en konstant sylskarp smerte i nakken og knaselyder hver gang jeg roterte på hodet. Angrer på at jeg ikke konfronterte ham med det, men han var ikke en tilnærmelig fyr, ikke interessert i hverken småsnakk eller diskusjon om hva som kunne skyldes hva - så jeg feiga ut og slutta bare å gå dit. Nå har jeg fremdeles smerter i nakken, og angrer bittert på at jeg noengang satte mine bein hos Akutt Kiropraktikk. Forresten ble ikke foten bedre av å gå der heller, men jeg fant en youtubevideo som hjalp å trene det bort. Timene hos Akutt Kiropraktikk var satt opp til 30-45 min, men varte i max 10 min, noen ganger kortere, «vi har gjort det du kom for» typ, men full pris skulle betales. Fiksa ikke foten min, var ubehagelig å prøve å snakke med og tok full pris for under halvparten av avtalt tid. Terningkast null.