Tilsvar til vurdering

Manglende tilstedeværelse og utydelig prising

Jeg hadde en 45 minutters time hos Rune. Opplevelsen var dessverre skuffende. Jeg opplevde at han i stor grad bare gjentok det jeg sa, uten å komme med egne refleksjoner eller vise særlig interesse. Han gjespet også en gang underveis i timen – noe jeg selvfølgelig har forståelse for kan skje, men det bidro til inntrykket av at han var lite interessert og mest ønsket å bli ferdig for dagen. Det føltes kjipt å oppleve, når man deler noe personlig og så sårbart, og samtidig betaler en høy pris for hjelpen.

Da jeg bestilte timen via Lianfjell sin nettside, fikk jeg oppgitt en pris på 1640 kr – både i bookingsystemet og i bekreftelsen jeg mottok på e-post. Da jeg skulle betale etter timen, måtte jeg likevel betale 1810 kr, med begrunnelse om at det tilkom et ettermiddagstillegg. Da jeg påpekte at jeg hadde fått oppgitt en annen pris, fikk jeg bare beskjed om at det var feil og at jeg måtte betale.

Jeg mener dette er uheldig. Hvis det skal være et tillegg, bør det fremgå tydelig ved bestilling, slik at man får korrekt pris oppgitt på forhånd. Når man blir forespeilet en pris og ender opp med å betale mer, føles det uærlig – spesielt for oss som må prioritere nøye økonomisk for å ha råd til en psykologtime.

Alt i alt ble opplevelsen dessverre veldig skuffende. Jeg dro derfra mer lei meg enn da jeg kom. Det har vært et stort skritt for meg å oppsøke psykolog, og denne erfaringen forsterket bare usikkerheten min.

Jeg skriver dette i håp om at neste person som kommer dit blir møtt med mer interesse og tilstedeværelse, og at Lianfjell retter opp informasjonen på nettsiden slik at prisene som oppgis faktisk stemmer.