Tilsvar til vurdering

Litt rask i svingene

Her går det fort unna.. snakker fort det hun vil si og Jeg får ikke sagt mitt..og hun proklamerer for antidepressiva mot smerter fremfor å prøve å finne en årsak..ikke så veldig flink å høre etter på hva Jeg har å si om mine tidligere forsøk med type medikamenter ala ssri /snri. Hun lytter jo litt etter ..men så avbryter hun midtveis og prater meg i senk om programmet... Og prater veeeldig fort om tilbud de antakelig er pålagt å ramse opp for pasienten.. så spør hun om det er noe mer hu kan hjelpe med..mens hun egentlig peker meg ut døra på en måte.. aviser meg uten å høre min historie eller sette seg inn i pasient historien min.. men skal gi henne en sjanse til.. kanskje hu hadde en dårlig travel dag..hun virker hvertfall som hun vet hva hu snakker om ellers.. men så var det det å være imøtekommende og prøve forstå pasienten det er full mangel på her altså.. noen pasienter er ikke altid bare ute etter rus.. og ikke alle som føler seg syke uten åpenlys grunn trenger å være hypokondere eller folk som sliter med psykosomatisk..sukk