Tilsvar til vurdering

Problematisk vurdering

Etter å ha slitt lenge med hofteproblemer uten å vite akkurat hvorfor, hadde jeg en telefonavtale med denne legen. På hjemmesiden for ham/arbeidsstedet stod det veldig mye om hvordan han og teamet hans av bl a fysioterapeuter ville gjennomgå detaljerte undersøkelser ift å vurdere om en pasient ville ha nytte av en operasjon og kunne ha gode sjanser for bra rehabilitering etter operasjonen. I samtalen tok jeg opp flere ting som jeg mente kunne være et problem for operasjon og rehabilitering, men dette mente han ikke var problematiske faktorer. Han anbefalte meg derfor å gjennomføre en hofteoperasjon kun basert på en telefonsamtale og MR-bilder. Operasjonen hjalp overhodet ikke med noen underliggende problemer slik han bedyret på telefon, og kun med symptomer på et annet problem. De problematiske faktorene jeg tok opp i forkant gjorde også rehabiliteringen min problematisk. Operasjonen var derfor egentlig helt bortkastet for min del. Hvis du vurderer å la deg operere privat av denne legen bør du ha vurderinger fra andre uavhengige fagpersoner for å unngå å oppleve det samme som meg.