Tilsvar til vurdering

Proffesjonell og trygg

Pål har tatt meg gjennom en grundig og trygg utredning, som det ikke opplevdes i lik grad offentlig Denne utredningen opplevdes utrolig trygg og grundig

Videre har jeg deltatt i ADHD-gruppe også ledet av Pål, som var svært givende. Det å ha en plass å møte likesinnede mennesker i tillegg til å få muligheten til å jobbe med de vanskelighetene vi møter i hverdagen, hjalp masse. måten Pål holdt dette kurset på gjorde det lettere å henge med, det ble tidlig skapt et stort rom for å snakke høyt i gruppen og jobbe sammen, med det aktuelle temaet for dagen. Det som var så fint er at bland de forskjellige øvelsene vi til slutt hadde vært gjennom, satt ejg med et inntrykk av at alle i gruppen hadde funnet en eller flere øvelser som de fant behjelpelig.

Pål har vært en trygg og kunnskapsrik psykiater som ser behovene til pasientene, han er faglig sterk og oppdatert på lovverkene eller kravene du som pasient har.

Jeg anbefaler i aller høyeste grad Pål Rochette som psykiater dersom en er ute etter en effektiv prosess satt i trygge rammer. For meg har dette endret hele livet mitt til det bedre.