Tilsvar til vurdering

Stresset, lite lyttende, men kunnskapsrik

Said var min fastlege i mange år. Med fysiske plager opplevde jeg ham som kunnskapsrik og flink til å henvise til videre undersøkelser og jeg følte meg godt ivaretatt.

Når livet tok en annen vending og utfordringene ble rundt psyken, utmattelse, kvinnehelse og spesielt overgangsalder, så ble saken helt annerledes.

Han er veldig hektisk, sitter konstant og stressrister på ene foten, gjesper, lytter ikke, men går rett over i monologer og drar slutninger jeg ikke kjenner meg igjen i.

Han virker lite interessert og lite oppdatert på nyere forskning som gjelder kvinnehelse, utmattelse og psykiske lidelser og det siste året gikk jeg derfra og følte meg nedbrutt og følte at det var han som førte an i samtalene og at han raskt bestemte seg for hva timen handlet om og kom med masse råd.

Jeg anbefaler ham ikke dersom du har psykiske utfordringer, har kvinnehelseproblematikk eller har behov for en lege som virkelig lytter og er interessert i hvordan plagene dine henger sammen og i å finne rotårsaken.

Han virker ikke interessert i hele mennesket. Jeg tror han har for mange pasienter og derfor fremstår med fokus på at konsultasjonen skal bli raskest mulig ferdig.

Anbefaler ham om du trenger en lege som har stor vilje til å behandle akutte symptomer, skrive ut medisiner og som svarer raskt på digitale henvendelser. Jeg har byttet lege.