Tilsvar til vurdering

Uforutsigbart

Opplever dessverre at jeg ikke ble godt nok ivaretatt hos denne legen. I konsultasjoner kan det føles som at symptomer og bekymringer blir bagatellisert, og at det er begrenset rom for videre utredning eller henvisning til spesialist.
Det kan være vanskelig å få gjennomslag for undersøkelser ved vedvarende plager. Jeg sitter igjen med et inntrykk av at vurderingene til tider fremstår noe generelle, og at det ikke alltid oppleves som det tas tilstrekkelig hensyn og undersøkelse til kompleksiteten i situasjonen.
Jeg har også opplevd utfordringer med tilgjengelighet, både når det gjelder å få time og ventetid på legekontoret, som til tider har vært betydelig. Konsultasjonene kan oppleves som korte og noe forhastede.
Opplevelsen av kommunikasjon og oppfølging kan variere fra gang til gang, noe som gjør det vanskelig å vite hva man kan forvente som pasient. Selv om legen kan fremstå som lyttende, sitter jeg likevel igjen med en følelse av ikke å bli fullt ut forstått eller tatt på alvor.
Det skal samtidig nevnes at øvrig personale ved senteret oppleves som imøtekommende og profesjonelle, og at lokalene er ryddige og tilgjengelige.
Alt i alt en opplevelse som ikke har møtt mine forventninger til oppfølging og ivaretakelse som pasient.