Tilsvar til vurdering
Deep Plane Face Lift- fantastisk og naturlig resultat
Jeg trodde aldri jeg skulle ta en face lift, men som 60 år, med de naturlige resultatene som kan oppnås nå tok jeg det opp til vurdering. Jeg jeg gjorde lang og grundig research og fant frem til Alexander Vigen hos Norstrandklinikken.
Alexander er en meget erfaren kirurg, spesialist innen plastikkirurgi og som kontinuerlig reiser verden rundt og lærer av de aller beste. Han er alltid oppdatert på det siste innen forskning og nye teknikker, samt kan vise til i fantastiske og naturlige resultater og gode evalueringer.
Jeg tok først et halsløft. Noen år etter ønsket jeg et deep plane facelift og var ikke i tvil om hvem som skulle bli min kirurg og gikk derfor inn i operasjonen med trygghet om at resultatet ville bli bra. Det ble over all forventning.
For meg var det viktigste et naturlig, avslappet og frisk resultat og det er akkurat det jeg har fått. Jeg er nå veldig glad for at jeg gjennomførte operasjonen og at jeg valgte Alexander.
Jeg føler meg derfor helt trygg på å anbefale han på det varmeste til dere som vurderer en facelift. Han gjør sitt ytterste for at hver enkelt skal få det beste resultatet.
Helningsprosessen har for meg vært mye lettere enn forventet. Jeg hadde ingen smertet etter inngrepet og hevelsen gikk relativt raskt ned. Holdt meg for det meste inne i ca 1.5 uke, men det var mest på grunn av laserbehandling som ble tatt samtidig. Gikk turer ute i denne perioden tross at det var sommer og lyst.
Noe annet som var viktig for meg var trygghet i prosessen og oppfølging i etterkant. På Norstrandklinikken er det et godt team og god oppfølging. Det kan være lett å bli bekymret når man tar en slik avgjørelse, men jeg har følt meg trygg og ivaretatt hele veien.
På Norstrandklinikken føler du ikke at du er på et «Sykehus» det er mer som hjemme i rolige behagelige omgivelser. For meg var det en ekstra bonus.
Takk til Alexsander for at jeg går inn i 60 årene med ny frisk og et ansikt som står i forhold til hvordan jeg føler meg.