Tilsvar til vurdering
Malmo reddet livet mitt!
[Våren 2018] Magnus Malmo behandlet meg for antatt nerve i klem i nakken, men han ønsket etter flere behandlinger uten bedring at hans far kunne ta neste behandling og vurdere. Terje Malmo reddet livet mitt, når han oppdaget noe ikke andre forsto, at det ikke var noen «Nerve i klem» som gjorde at følelsen forsvant gradvis mer og mer på HELE høyre side av kroppen på kort tid. Malmo ba meg få en MR- CAPUT-henvisning fra fastlegen min, men fastlegen var ikke enig i å sende meg til MR, så er jeg glad at Malmo kunne henvise til MR direkte på egenhånd. Helseforsikring pluss gjennom arbeidsgiver gjorde at det bare gikk noen dager for MR på Aleris i Trondheim, og bare noen dager etter det igjen, faktisk på 40-års dagen min, fikk jeg beskjeden om aggressiv hjernekreft av fastlegens kollega på legekontoret (siden fastlegen min var borte den dagen) og ble hastet til Levanger sykehus i hennes privatbil via akutt-inngangen på Levanger fredag ettermiddag rundt 14-15 tiden. Helgen på Levanger Sykehus. Mandag var jeg på St. Olavs Nevrosenteret, og etter undersøkelser og MR der, så var det videre til Kreft poliklinikk, og etter hvert var det inn på SLB på Kreftavdelingen, med det som med biopsi tolket aggressiv hurtigvoksende infiltrerende inoperatibel Astrocytom som pga aggressivitet ble behandlet som høygradig nivå 3.
Jeg bor nå i Trondheim pga kort vei til St.Olavs, som jeg ofte må «besøke» for kontroller og enormt mange alvorlige senvirkninger. Men er glad jeg er her, fordi de ikke ville gi meg lang tid, men den tiden ble passert for 2 år siden…! Stahet hjelper godt sammen med en god dose galgenhumor, i tillegg til min sønn, familie og gode venner.
Hvis ikke Magnus Malmo hadde ant noe galt og bedt sin far til å ta en behandling av meg, og hvis ikke Terje Malmo hatt erfaringen og opplæringen til å se det han klarte å se, så hadde ikke jeg vært i live i dag! Så ja, han er virkelig alle stjernene han kan få!!