Tilsvar til vurdering

Travel, gjør ting halvveis og lite kompetanse

Travel firkantet lege som ikke har tid til deg. Er mer opptatt av systemer og PC-skjermen enn å se hele mennesket. Dersom du skal ha en sykemelding, så kan du dra derfra på en onsdag og ikke få sykemeldingen tilsendt før 1 uke etterpå. Dette skjedde flere ganger. Samme med henvisning. Da måtte jeg vente 2 måneder før den ble sendt. Disse hendelsene skjedde selv om jeg purret på henne og resepsjonen x flere. Hun har også tatt betalt når jeg ikke skulle ha betalt. Jeg har måtte få tilbakebetalt senere på Vipps… i tillegg er kunnskapsnivået ikke der en forventer på visse områder… Når en først kommer inn, så får en ikke være de 10-15 minuttene en er tildelt…
Ved ringetimer ble jeg enten ringt opp kl.21.00 på kvelden fra et anonymt nummer eller dagen etterpå.
Dersom hun har gjort en menneskelig feil, så er det alltid systemet eller andres skyld.
Men opplevde at hun tok problemstillingene seriøst og ville hjelpe, men at det var vanskelig for henne å få tid til alt og ting gikk fort i glemmeboken. Hun er en travel dame. Byttet fastlege så fort som mulig dessverre.