Tilsvar til vurdering
Helt uvurderlig som lege og medmenneske
Fastlege til sønnen vår som har hatt diverse plager fra han var baby. Hun er veldig flink å henvende seg til han både utenfor på venteværelse, men også inne under konsultasjonen. Opplever at hun aldri tar flere undersøkelser eller blodprøver enn absolutt nødvendig. Sønnen vår gleder seg når vi forteller at vi skal til doktor Mirjam. Elektronisk oppdaterer hun alltid resepter fortløpende og under timer opplever vi at hun alltid har lest epikriser. Vi har opplevd å ikke fått svar på emeldinger, men hun har da enten ringt eller er oppdatert på opplysningene når vi kommer til time. Når vi har hatt brukt for legeerklæringer ligger disse alltid klar i resepsjonen samme dag. Unntaket er når hun har legevakt og vi får da alltid beskjed om når de vil være klar. For oss som pårørendene er hun en trygghet i en utrygg situasjon og vi stoler alltid på hennes vurdering. Når det er noe hun ikke vet eller kan er hun tydelig på dette og vi opplever da at hun enten undersøker det eller sender oss videre til de som burde vite noe om det. For oss er hun en lege 10/10