Tilsvar til vurdering

Profesjonell, kunnskapsbasert inngrep

Hei.

Jeg har fått utført en magerelatert operasjon med før konsultasjoner, inngåelse av avtale med god gjennomgang og følte meg informert og klar til operasjon. Deres samarbeidspartner Svea finansierering var også en tjeneste jeg benyttet meg av problemfritt.

Inngrepene gikk veldig bra, rask tilfriskning på oppvåkningssalen. Hadde noe smerter og fikk behandling og varmeteppe.

Litt uvel på vei hjem, det regnet jeg med. Dagene gikk som vanlig og jeg er nå i for form og fornøyd.

Om kort tid skal jeg ha 3 inngrep til og prosessen har vært like trygg og profesjonell.

Jeg anbefaler Dr. Jørgensen som beste valg utifra erfaring, omtaler og resultater. Det gjelder i Norge, og er basert på arr, etter-resultater, oppfølging og erfaring samt samtaler med andre pasienter.

Det er enkelt å komme tilreisende langtfra, klinikken ordner alle reservasjoner og du er ivaretatt via tlf eller på klinikken.

Jeg vil anbefale kun Klinikk Haukeland i Norge og i samtaler med andre pasienter har jeg bare positive tilbakemeldinger om de andre ansatte på klinikken.