Tilsvar til vurdering
Ikke la deg lure av de positive anmeldelsene, det finnes bedre gynekologer der ute.
Jeg er oppriktig sjokkert over hvor dårlig opplevelsen min var med denne gynekologen og også resepsjonen. Jeg kom inn med en mild cyste på kjønnsleppene som plaget meg. Dr. Kleivdal fortalte meg at hun tror det er herpes, noe jeg var skeptisk til fordi jeg ikke hadde noen andre symptomer. Men vi testet likevel, og jeg sjekket også en indre har testet på at jeg ble så negativ. ikke annet hva annet det kan være, men hun tror fortsatt det er herpes uansett, noe som forvirret meg, men til tross for det tilbød hun ingen oppfølging eller reseptbelagte medisiner. Jeg får en tilfeldig tekstmelding tre måneder senere at jeg har en oppfølging for den godartede cysten, ingen anelse om at dette engang var planlagt, og selvfølgelig er det i arbeidstiden, så lykke til med overraskelsen. Jeg ble også syk samme dag som jeg skulle til timen, men resepsjonisten sa at jeg uansett ville bli belastet, så nå må jeg bare komme inn og føle meg veldig syk, noe som er uansvarlig for et legekontor (men jeg forstår at avbestillinger skjer, men hvis jeg hoster og nyser i telefonen, mener jeg hva som er viktigst - pengene eller folkehelsen).
Grunnen til at jeg skriver denne anmeldelsen, er at jeg ønsker å si til andre kvinner at vi ikke måtte nøye oss med det aller minste når vi oppsøker lege. Det er ikke normalt å gå rundt med smerter eller ubehag, og det er heller ikke greit å bli avfeid når man ber om hjelp. Kvinner har det vanskelig nok med å bli lyttet til, og dette kontoret og gynekologen har bevist at de er en del av det systemiske problemet vi har, der alt de bryr seg om pengene de får fra pasientene.