Tilsvar til vurdering

Ny fastlege

Jeg byttet fastlege til mentor. Jeg var hos ham 2. gangen i dag. Jeg kom noen minutter for sent.
Enda senere kommer han ut i lobbyen, med armene i kryss, og påpeker at jeg var for sen. Jeg beklaget det.
Nei, det går jo ikke dette. Sier han. Nei vel. Jeg får bestille ny time da. Sa jeg. Det var ingen andre i lobbyen. Du har jo vært hos legevakta. Det er vondt med ribbeinsbrudd, sier han. Jeg vet ikke om at jeg har brekt noe sier jeg. Jeg vet ikke om noe brudd.
På vei ut får jeg alikevel komme inn. Jeg peker på der det er vondt. Jeg kjenner at han kjenner på området jeg peker på. Du har fått 50 pinexforte ja. Sier han. Ja svarer jeg. Nei du må nok regne med at det vil gjøre vondt framover. . Hva med smertestillende spør jeg? Paracet og Ibux. Det hjelper ikke stort sier jeg. Han bryr seg ikke, og jeg går. Vet fremdeles ikke om det er brudd, brist eller kanskje ikke.
Jeg er ikke den som flyr ned dørene hos legen, og jeg beklager at jeg kom noen minutter for seint. Men å bli behandla på en måte som gjør at jeg går ut i bilen, finner mobilen, ogsetter meg på venteliste hos en annen lege - før jeg har rygga ut av parkeringsplassen, sier ikke så rent lite. Jeg er 58 år, og har slått ryggen min ganske kraftig. Han kunne i hvert fall prøvd. Det var faktisk ingen andre på venterommet så pustet deg i nakken.
At jeg måtte vente 10 til 15 minutter første gangen jeg var der, var det ingen som nevnte.