Tilsvar til vurdering
2 måneders ventetid på time
Som nyinnflyttet i Ås valgte jeg Dr.Vibert som min nye fastlege. Da jeg fikk plass på hans liste, så sendte jeg melding til fastlegekontoret over helsenorge (går ikke an å ringe?), og ba om time så fort som mulig. Jeg ønsket en dobbelttime fordi jeg var ny pasient, og jeg ønsket å ta blodprøver da jeg bruker medisiner som krever oppfølging med bla blodprøver. Jeg fikk time 3 uker senere. Noen dager før den oppsatte timen, fikk jeg ny melding fra legekontoret. Der stod det at timen min måtte flyttes pga et møte, og ny time var mer enn 4 uker senere. Jeg svarte at det var uakseptabelt lang tid, og fikk til svar at legen måtte i et møte akkurat den dagen jeg hadde time, så derfor måtte timen min utsettes....med 4 uker! Så for å få en time hos denne fastlegen, må du vente 2 måneder. Det er hverken forsvarlig eller ihht fastlege forskriften. Jeg takket nei til timen og har satt meg på venteliste hos ny fastlege, for dette fungerer ikke. Når dette er sagt har jeg ikke møtt dr. Vibert in persona, så jeg kan ikke si om han er en dyktig lege eller ikke.