Tilsvar til vurdering
Trygg, dyktig og omsorgsfull kirurg
Jeg er svært fornøyd med Dr. Alexander Vigen, både som kirurg og som lege gjennom hele prosessen.
Det som gjorde størst inntrykk på meg allerede før operasjonen, var hvor grundig og ærlig han var. Jeg hadde tydelige ønsker for resultatet, men også mange spørsmål og bekymringer rundt størrelse, form, risiko og langtidsresultat. Alexander tok ønskene mine på alvor, men var samtidig tydelig på hvilke grenser han mente var forsvarlige. Jeg opplevde aldri at han lovet mer enn han kunne stå inne for. Tvert imot fikk jeg inntrykk av at han hele tiden vurderte både det estetiske resultatet og hvordan kroppen min ville tåle det på lang sikt.
Det ga meg stor tillit til vurderingene hans.
Jeg er også veldig imponert over hvor godt han forsto hva jeg ønsket estetisk. Jeg ønsket et tydelig, fyldig og rundt resultat med mye projeksjon, og jeg føler at han traff svært godt. Samtidig valgte han å ikke presse størrelsen lenger enn det han mente vevet mitt kunne håndtere på en trygg måte. For meg viser det både teknisk erfaring og god dømmekraft.
Kommunikasjonen og oppfølgingen har vært minst like god. Alexander har vært svært tilgjengelig og har svart raskt på spørsmål både før og etter operasjonen. Svarene hans har ofte vært grundige og forklarende, og jeg har aldri følt at bekymringene mine ble avfeid. Når jeg hadde problemer med kvalme og smertestillende etter operasjonen, fikk jeg rask og konkret hjelp.
Nå, omtrent seks uker etter operasjonen, har jeg hatt en veldig fin tilheling. Sårene har grodd pent, arrene er allerede lite synlige, og følelsen i brystene har kommet godt tilbake etter midlertidig nummenhet. Ved kontroll har alt sett veldig bra ut.
Det jeg setter aller mest pris på hos Alexander, er kombinasjonen av kirurgisk dyktighet, ærlig risikovurdering og ekte omtanke for pasienten. Jeg følte hele veien at målet hans ikke bare var å gjennomføre operasjonen, men å gi meg et resultat jeg kunne være trygg og fornøyd med også på lang sikt.
Jeg kan anbefale ham på det varmeste.