Tilsvar til vurdering

Thomas kan anbefales på det sterkeste!

Thomas kan anbefales på det sterkeste. Empatisk, kunnskapsrik og dyktig.
Jeg er nå kvitt smerter jeg har hatt i leggene i hele mitt voksne liv. Før operasjonen var leggende mine slitne, hovne og verket. Måtte ligge med bena høyt på kvelden, selv om jeg kun hadde vært hjemme hele dagen.

Jeg har hatt flere undersøkelser av leggene uten at noen leger har funnet årsaken eller gitt behandlinger som har avhjulpet problemet. Jeg hadde ingen synlige åreknuter men tidligere vært i kontakt med et par andre spesialister på dette som mente det ikke var noen sammenheng.

Thomas brukte god tid til samtale og undersøkte leggene med ultralyd. Han foreslo deretter av vi forsøkte en operasjon på funnene. Kort tid etter operasjonen var det som jeg hadde fått nye legger. Jeg var overrasket på kveldene at jeg ikke hadde slitne, hovne og vonde ben lenger.

Det er et halvt år siden operasjon i leggene og jeg kan nå knapt nok huske smertene og vondtene jeg hadde og som har preget store deler av mitt voksne liv. Jeg måtte gå tilbake til et notat for å selv lese hvor plaget jeg faktisk var tidligere.

Jeg er så glad for behandlingen jeg fikk hos Thomas og at han tok seg tid til å høre historikken og fant en løsning. Dette har betydd så mye for min livskvalitet. Tusen takk Thomas!