Tilsvar til vurdering

En fastlege jeg har stor tillit til

Jeg har hatt Shahid Lohan som fastlege siden våren 2024. Jeg var i utgangspunktet litt nervøs for å bytte fastlege etter at jeg flyttet til Oslo, ettersom jeg hadde vært svært fornøyd med legen jeg hadde der jeg bodde før. Mitt samlede inntrykk av Lohan etter snart to og et halvt år er imidlertid svært godt.

Jeg har ADHD og enkelte andre ting som gjør at jeg i perioder har behov for jevnlig kontakt med fastlegen, og for meg er det derfor viktig å ha en lege jeg har en god relasjon til og kan stole på. Jeg har opplevd Lohan som både kunnskapsrik, pålitelig og profesjonell, enten problemstillingen har vært av psykisk eller fysisk art. Jeg opplever at jeg blir tatt på alvor, og at han henviser videre når det er behov for det. Han er også god på kommunikasjon og oppfølging, og har alltid satt opp ny time når det har vært nødvendig.

Jeg ser at enkelte skriver at han ikke tar seg nok tid. Min opplevelse er snarere at han tar den tiden som trengs, men heller ikke bruker mer tid enn nødvendig. Han er effektiv, og konsultasjonen avsluttes når det vi skulle ta opp er ferdig diskutert. For meg er dette utelukkende positivt, særlig når man vet at fastleger også arbeider innenfor et stramt tidsskjema.

Alt i alt er dette en fastlege jeg har stor tillit til, og som jeg er veldig fornøyd med.