Tilsvar til vurdering

Treg i sessen

Det tar gudsjammerslig lang tid å få en time hos denne karen. Mannen er visst opptatt med både forskning og frivillig arbeid og det blir derfor få dager på dette kontoret. Hvordan en da likevel får lov å sitte som fastlege for over 1700 personer er for meg en gåte.

Han er helt ok å snakke med og viser forståelse og empati i bøtter og spann. Men, når det kommer til å følge opp prøver og videre undersøkelser etter den første timene så har han et stort forbedringspotensiale. Står en selv på og maser så skjer det likevel saker og ting. Men, sånn skal det vel egentlig ikke være, eller?

En utfordring som selve legekontoret har er at den/de som skal ta i mot pasientene ofte virker sure og mutte. Stemningen bedrer seg imidlertid umiddelbart når en betaler for seg etter visitten. Når en kommer til avtalt tid og vil melde fra om at en kommet så kan en gjerne bli stående ved vinduet og kikke inn i et tomt 'bur' i fire-fem minutter. Hun som senere setter seg i buret står gjerne og prater med en annen person lenger borte i lokalet i disse venteminuttene.

Kjenner at det snart er på tide å skifte fastlege, og da primært på grunn av selve kontoret og ikke så mye pga legen.