Tilsvar til vurdering
Trygg og kunskapsrik
Jeg kom i til Kim Johansen, Klinikk for Alle Balanse og Nevrosenteret, etter at jeg hadde hatt et kraftig anfall av Krystallsyke. Jeg var innlagt på sykehus og fikk hjelp der og da til å komme meg over det verste. Men sykehuset ga meg kun noen enkle øvelser jeg skulle ta hjemme og så måtte jeg ta tiden til hjelp, forklarte legen meg.
Heldigvis hadde jeg noen som hadde gått til annen behandling hos Kim Johansen og som hadde fått med seg at han kunne hjelpe for oss med Krystall syke. Jeg fikk raskt time og ble grundig undersøkt og testet! Han fant ut at balanse nerven min også ikke oppførte seg som den skulle. Og kombinasjonen av dette var langt fra bra. Jeg klarte ikke å lese, se Tv, kjøre bil og fungerte heller dårlig i det daglige. Etter bare få behandlinger, kombinert med øvelser hjemme, ble jeg mye bedre. Jeg har fått fysioterapi, akupunktur og en kjempe oppfølgning fra alle jeg har vært i kontakt med! Takket være Kim er jeg i dag veldig bra, jeg går nå til kontroll ca. en gang i året. Men jeg føler meg så trygg når jeg vet at det bare er å ta en telefon til Sola, så er hjelpen der med en gang! Sørgelig at ikke leger på sykehuset kjente til behandlingen og kunne anbefalt meg og andre som sliter med det samme, da kunne mange spart seg for stor plager! Takk og atter takk for suveren hjelp og støtte!