Tilsvar til vurdering

Ikke fornøyd

Jeg var i utgangspunktet veldig positiv til Anette da jeg startet hos henne. Men dessverre har kommunikasjonen blitt dårligere og dårligere oss imellom -noe som selvfølgelig også kan ha noe med meg å gjøre! Vi har hatt våre uoverensstemmelser, men som profesjonell lege burde man kunne forvente å bli snakket ordentlig og pedagogisk til. Jeg er usikker som vordende mor og siste besøk endte med at Anette hevet stemmen og slo i bordet. Jeg gikk gråtende derifra og vet ikke om jeg orker å si dette til henne - eller om jeg bare bytter lege.
Det virker som om det jeg forteller henne om min sykdomstilstand ikke går helt inn på henne, at hun ikke tror helt på det jeg sier. Jeg har måttet forsvare min sykdom ovenfor henne og som ME passient er dette veldig slitsomt. Jeg har ufrivillig hatt livet på vent de siste 3 årene og det er det absolutt ingen som vil!
På meg virker det som om hun har «bestemt» seg for at jeg skal kunne klare å bli raskere frisk enn det som faktisk er realiteten. Så dessverre ingen god balanse mlm pasient- og legeforholdet her...