Maria Barøy Ræder

Autorisasjon (2002)

Offentlig avtale

Ja

Maria Barøy Ræder er gynekolog i Bergen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Maria Barøy Ræder

Ikke god følelse etter timen

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Følte jeg i følge gynekologen «ikke hadde god nokk grunn» for å dra dit, selvom jeg ble henvist av lege. Gynekologen kom 30 minutter sent, og må innrømme at det var ubehagelig å stille spørsmål da hun virket streng og irritabel…. Var så direkte at jeg følte problemene mine ble mer tabu av å dra hit

Effektiv og lett å samhandle med

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Denne legen hadde fått ufortjent mye tyn i disse tilbakemeldingene. For min del hadde jeg en positiv opplevelse. Hun er effektiv, og det er en positiv ting. Man vil jo ikke være hos gynekologen i evigheter. Hun visste jeg var nervøs så hun pratet meg gjennom det hele og var i godt humør. Selve biopsien var tilnærmet smertefri, jeg kjente ikke engang at det ble gitt bedøvelse. Man trenger ikke engste seg for en undersøkelse Ræder.

Lite empatisk, dårlig på pasientkommunikasjon

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Følte meg lite ivaretatt og sett av legen. Hun forklarte ikke hva hun gjorde. Ikke villig til å høre hva jeg hadde og si, men opptatt av og bli ferdig og jeg var første pas på morningen. Anbefaler ingen og gå til henne. Hun er sikkert kunnskapsrik men det hjelper lite når hun ikke kan omgås pasienter

Arrogant og lite imøtekommende

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Ble henvist til en gynekologisk undersøkelse og kom da til Maria.B.Ræder som gjorde det hele til en ubehagelig opplevelse. Hun virker lite interessert i å høre på meg, forklarte ikke underveis hva hun gjorde og var lite sensitiv. Følte meg lite forstått og hørt av henne. Jeg ville ikke ha anbefalt andre til å gå til henne.

Uempatisk og overkjørende

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Jeg hadde en time hos Maria Ræder i desember hvor jeg fikk diagnosen Adenomyose. Fra første sekund jeg kom inn der følte jeg meg ukomfortabel. Alt var forhastet og lite ble forklart. Hun satte inn et instrument uten noe forvarsel, dette har jeg aldri opplevd hos gynekolog før. Jeg hadde ikke hørt om sykdommen før, og trengte svar på spørsmål og betryggelse, hun ga meg omtrent ingen informasjon og ville bare sette meg på hormonell prevensjon. Hun lyttet ikke da jeg sa jeg tåler det tårlig, og svarte ordrett "tror du du har noe valg?". Timen varte i under 10 min, og jeg forlot bygget gråtende og skjelvende.