Bestill time

Førstegangskonsultasjon
Pris: 1050 kr

I dag 31. jul I morgen 1. aug Lør 2. aug Søn 3. aug Man 4. aug

Om

Jeg ble utdannet naprapat i 2015 og har siden jobbet med et bredt spekter av pasienter – fra privatpersoner til bedrifter og toppidrettsutøvere. Med over 20 000 konsultasjoner bak meg har jeg opparbeidet solid erfaring innen diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettplager.

I tre år var jeg medisinsk ansvarlig for Skeid fotball, hvor jeg jobbet tett med skadde spillere og idrettsrelatert rehabilitering. Jeg har videreutdanning innen ultralyddiagnostikk og injeksjonsterapi, og kombinerer moderne smerteforståelse med en praktisk og funksjonell tilnærming.

For meg handler god behandling ikke bare om teknikk, men også om å se hele mennesket. Ingen pasienter er like – og alle fortjener å bli hørt. Min tilnærming er alltid individuell, med mål om å finne løsninger som gir varig bedring og bedre livskvalitet.

Autorisasjon (2022)

Offentlig avtale

Nei

Sondre Homanberg Nilssen er naprapat i Oslo

Siste vurderinger av Sondre Homanberg Nilssen

Kunnskapsrik og god formidler

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Kom til Sondre med voldsom strekk/kink i rygg. Sondre var kunnskapsrik og erfaren. Formidlet godt underveis hans tanker og veien videre. Behandlingen opplevdes trygg og ble fulgt opp godt med flere sesjoner som kortet ned perioden med plager. Anbefales på det sterkeste

Trygg og følger meg kjempe tatt vare på

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Jeg er veldig hos napprapat Sondre på lille grensen, han er veldig flink og hjelper deg med dine plager du har, det er god service du for alltid time og hjelp med langvarig behandling og øvelser så anbefaler Sondre og myoklinkkken avd grensen

Dyktig og hjelpsom terapeut

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Ha veldig god erfaring med Sondre. Han har hjulpet mye med beina mine og vonde smerter er nesten helt borte nå.

Anbefales på det varmeste!