Bestill time

Førstegangskonsultasjon
Pris: 1050 kr

I dag 10. jul I morgen 11. jul Lør 12. jul Søn 13. jul Man 14. jul

Om

Jeg ble utdannet naprapat i 2015 og har siden jobbet med et bredt spekter av pasienter – fra privatpersoner til bedrifter og toppidrettsutøvere. Med over 20 000 konsultasjoner bak meg har jeg opparbeidet solid erfaring innen diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettplager.

I tre år var jeg medisinsk ansvarlig for Skeid fotball, hvor jeg jobbet tett med skadde spillere og idrettsrelatert rehabilitering. Jeg har videreutdanning innen ultralyddiagnostikk og injeksjonsterapi, og kombinerer moderne smerteforståelse med en praktisk og funksjonell tilnærming.

For meg handler god behandling ikke bare om teknikk, men også om å se hele mennesket. Ingen pasienter er like – og alle fortjener å bli hørt. Min tilnærming er alltid individuell, med mål om å finne løsninger som gir varig bedring og bedre livskvalitet.

Autorisasjon (2022)

Offentlig avtale

Nei

Sondre Homanberg Nilssen er naprapat i Oslo

Siste vurderinger av Sondre Homanberg Nilssen

Meget kunnskapsrik og profesjonell

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Jeg vil varmt anbefale Sondre til alle som er på utkikk etter en profesjonell og dyktig naprapat. Han kombinerer høy faglig kompetanse med en pedagogisk tilnærming som gjør at man føler seg både trygg og godt ivaretatt gjennom hele behandlingsforløpet.

Hans evne til å formidle kunnskap på en forståelig og engasjerende måte gjorde at jeg følte meg godt ivaretatt. Man forstår ikke bare hva som gjøres, men også hvorfor – noe som gir motivasjon til rehabiliteringen.

Dyktig og engasjert

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Kun bra opplevelser med klinikken. Har gått dit for behandling av plager rund en prolaps i ryggen. Fokuserer på flere elementer for å hindre smerter og viser bred forståelse både person og faget.

Behagelig og dyktig

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Jeg har gått hos Sondre i flere år. Både for vedlikehold og forebyggende øvelser og behandling. Har også fått god hjelp med forskjellige småskader og overbelastninger.
Snorre har alltid vært en dyktig behandler, tilrettelagt behandlingen og øvelser for nettopp mine behov. Han er en meget behagelig behandler, som alltid sjekker at det ikke er for vondt eller hardt. Han er stadig på jakt etter mer erfaring og ny kunnskap. Han er interessert og behagelig i meg som person og mine "plager".
Jeg kan trygt anbefale sondre som behandler.

Flink og dyktig i faget

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Hjalp masse da jeg slet med vondt rygg og stiv nakke, kom med gode tips og meninger om hva jeg burde ta hensyn til. Ble mye bedre etter å ha gått hos Sondre en periode. Føltes veldig trygt og har en naturlig samtale under timen

Erfaren, kompetent og effektiv

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Jeg har brukt Sondre flere ganger de siste årene, og er veldig tilfreds både med kompetansen og måten han bistår og hjelper. Det virker!