Bestill time

Førstegangskonsultasjon
Pris: 1050 kr

I dag 2. aug I morgen 3. aug Man 4. aug Tir 5. aug Ons 6. aug

Om

Jeg ble utdannet naprapat i 2015 og har siden jobbet med et bredt spekter av pasienter – fra privatpersoner til bedrifter og toppidrettsutøvere. Med over 20 000 konsultasjoner bak meg har jeg opparbeidet solid erfaring innen diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettplager.

I tre år var jeg medisinsk ansvarlig for Skeid fotball, hvor jeg jobbet tett med skadde spillere og idrettsrelatert rehabilitering. Jeg har videreutdanning innen ultralyddiagnostikk og injeksjonsterapi, og kombinerer moderne smerteforståelse med en praktisk og funksjonell tilnærming.

For meg handler god behandling ikke bare om teknikk, men også om å se hele mennesket. Ingen pasienter er like – og alle fortjener å bli hørt. Min tilnærming er alltid individuell, med mål om å finne løsninger som gir varig bedring og bedre livskvalitet.

Autorisasjon (2022)

Offentlig avtale

Nei

Sondre Homanberg Nilssen er naprapat i Oslo

Siste vurderinger av Sondre Homanberg Nilssen

Veldig god

Klinikk: Myoklinikken Torshov Skrevet

God hjelp til forskjellige plager. Fikk også god hjelp til selvhjelp.
Fleksibelitetbved endring av timeavtale

Trygg og kan sitt fag

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Jeg har fått behandling hos Sondre ved 3 mindre skader. Hver gang har jeg blitt minst 80% bedre etter første besøk. Fikk få og enkle øvelser disse gangene, og blitt 100% bra på svært kort tid. Naprapati og Sondre vil bli mitt førstevalg i fremtiden om noe nytt skulle oppstå.
I tillegg til å være proff, er han hyggelig og imøtekommende, og jeg føler alltid å være i trygge hender. Full tillit fra meg.

Kunnskapsrik og grundig

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Sondre tar seg god tid og følger veldig bra opp. Fremstår profesjonell og dyktig. Man føler seg godt ivaretatt.

Profesjonell og lyttende

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Spør og lytter uten å fremstå som en som overkjører klientene sine. Liker at det gis råd om øvelser. Kunne kanskje ha forklart litt bedre ved en behandling med kortison, men jeg var uerfaren selv.

Dyktig!

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Opplever Sondre som dyktig, kunnskapsrik og lyttende. Svært god behandling av diverse plager jeg har hatt. Føler alltid jeg puster «lettere» etter behandling hos han. Positiv og trivelig fyr!