Risten Anne Johnsdatter Grønmo

Naprapat

Autorisasjon (2022)

Offentlig avtale

Nei

Lindreverket naprapat Telefonnummer 400 13 009 400 13 0 ...
Vestregata 33 9008 Tromsø
Risten Anne Johnsdatter Grønmo er naprapat i Tromsø

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

1 vurdering

Siste vurderinger av Risten Anne Johnsdatter Grønmo

Beste behandler i byen

Klinikk: Lindreverket naprapat Skrevet

Behagelig å prate med og hjalp med alle plager jeg kom med. Merket bedring etter hver time hos henne.

Utrolig flink og behagelig behandler

Klinikk: Lindreverket naprapat Skrevet

Har fulgt Risten Anne i mange år, syns ho er en behagelig, varm og jordnær person som tar meg som pasient på alvor og kan faget sitt! Utrolig flink og god på å kommunisere, og forklarer grunsig under behandling. Jeg har med akutte "låsninger"/stivhet i nakke og øvre rygg opplevd å gå ut døra hos henne etter første behandling der jeg allerede er bedre. Har prøvd ulike behandlingsmåter og behandlere, og dette fungerer best for meg og jeg går fast til Risten Anne ved behov. Anbefales på det sterkeste!