Profilbilde av fysioterapeut Jørgen Jahren

Jørgen Jahren

Profilbilde av fysioterapeut Jørgen Jahren
Fysioterapeut

Om

Jørgen er utdannet fysioterapeut med en 4-årig bachelor fra Saxion University of Applied Sciences i Enschede, Nederland. Han har opparbeidet seg bred erfaring gjennom arbeid med både privatkunder og forsikringspasienter, der han møter et variert spekter av muskel- og skjelettplager.

Som aktiv styrkeløfter på nasjonalt nivå har han oppnådd en 5. plass i NM, noe som gir ham god innsikt i hvordan kroppen fungerer under høyere belastning og ved skader.

For å styrke sin faglige kompetanse tar Jørgen videreutdanning innen klinisk ortopedisk medisin (OMI) og ultralyddiagnostikk av muskel- og skjelettsystemet, med mål om å kombinere grundige kliniske undersøkelser med bildediagnostikk for å sikre best mulig diagnostikk og behandling.

Medisinsk opptrening er et av Jørgens hovedfokus, ved å gi pasientene en tydelig plan og progresjon for å komme tilbake sterkere etter skade. Han jobber aktivt med manuelle teknikker, massasje, nåler, trykkbølge, manipulasjoner og pasientundervisning for å gi pasientene de riktige verktøyene til å håndtere plagene sine på en effektiv og varig måte.

Autorisasjon (2024)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Jørgen Jahren

Flunk og tydelig!

Klinikk: House of Health Kvadraturen Skrevet

Tok kontakt med fysioterapeuten gjennom helseforsikringen. Har vært veldig fornøyd med behandlingen og oppfølgingen. Anbefales!

Sjekk av smerter i kne

Klinikk: House of Health Kvadraturen Skrevet

Veldig fin undersøkelse med gode råd. Viser tydelig interesse om å hjelpe tidlig, og Jørgen vet hva han snakker om.

Hadde samtale om hvor smerten lå, hva som forårsaker smerten og tiden før og etter smerte. Deretter grundig sjekk av kne, med øvelser og tester. Til slutt satte vi igang med tiltak til øvelser som skal gjøres. Veldig bra!

Veldig hyggelig, høy kompetansenivå og profesjonell

Klinikk: House of Health Apotekergata Skrevet

Jørgen er desidert en av de beste fysioterapeutene jeg har vært borti, og jeg har på godt og vondt vært borti mange, etter mange år med hard sport og trening som har endt opp med vondter, skader og operasjoner.

Veldig flink til å vurdere og anbefale gode tilnærminger for rehabilitering, og ikke minst, forklare hva som er problemet som for meg hjelper veldig da jeg liker å lære om mitt kropp slik at jeg potensielt kan unngå tilsvarende problemer i fremtiden.

Anbefales på det sterkeste!!

Profesjonell og kunnskapsrik

Klinikk: House of Health Kvadraturen Skrevet

Hadde en skiveprotrusjon i ryggen. Jørgen guidet meg gjennom rehabiliteringsperioden med løpende oppfølging og implenterte de riktige øvelser på de rette stadiene.

Kan absolutt anbefale Jørgen! :)

Medlemskapet varer i 24 timer og avsluttes automatisk etter dette.