Christian Lizama Austbø

Bestill time
I dag 26. aug | I morgen 27. aug | Tor 28. aug | Fre 29. aug | Lør 30. aug | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
Om
Jeg er autorisert naprapat med bred klinisk erfaring innen behandling av muskel- og skjelettplager – både hos toppidrettsutøvere og i befolkningen ellers. Jeg har jobbet med utøvere fra Eliteserien i fotball, bandy og håndball, samt ultramaratonløpere og crossfittere i norgestoppen. Dette har gitt meg inngående kunnskap om prestasjonsrettet behandling og skadeforebygging på høyt nivå.
Jeg har videreutdanning innen ultralyddiagnostikk, som gir meg et presist verktøy i vurdering og oppfølging av skader.
For tiden er jeg også medisinsk ansvarlig i Ullern Fotball, hvor jeg har ansvar for skadeforebygging, rehabilitering og oppfølging av spillere i tett samarbeid med støtteapparatet.
Ved siden av idrettsrelatert behandling hjelper jeg også enkeltpersoner og bedrifter med å redusere muskel- og skjelettrelatert sykefravær gjennom målrettet behandling og tilpassede tiltak.
Min tilnærming er alltid individuell og helhetlig. Jeg kombinerer moderne smerteforståelse med praktisk behandling for å hjelpe deg tilbake til en aktiv hverdag – enten du er idrettsutøver eller ønsker bedre helse i hverdagen.
Offentlig avtale
Vurderingsvarsel