Ronny Dybdahl
Utrolig dyktig kiropraktor, grundig og effektiv, som er genuint interessert i pasient. I tillegg til å ta et par knekk, tar han også triggerpunkter (det naprapater driver med?), så man får mye for penga. Alltid like hyggelig å få behandling hos han!
Ronny er tilgjengelig, samvittighetsfull og tar tak i problemet. Dette gjør han uten å overselge gjentatte behandlinger. Som regel nok med en behandling.
Han kan varmt anbefales!
Tar seg godt tid, alltid hyggelig og seriøs. Grundig undersøkelse, effektiv behandling og god veiledning rundt forebygging av plager. Tydelig i det han forklarer. Han virker i det hele tatt genuint interessert i å strekke seg for pasientene sine. Kan absolutt anbefale han til andre :)
Har gått til Ronny ved flere anledninger. Har aldri hatt noen kompliserte problemer, kun låsninger i rygg og en vond skulder, men behandlingene hans hjelper definitivt! Han er alltid på tiden, det er lett å bestille time og han er svært behagelig å være pasient hos. Prisene er også hyggelige og etter min mening tenker han pasientens behov fremfor profitt. Har anbefalt Ronny til flere venner som også er svært fornøyd.
God og dyktig kiropraktor, føler meg alltid i gode hender når jeg er hos han. Han lytter alltid og tar deg serriøst.
Anbefales varmt