Bleikemyr Legesenter

Telefonnummer 489 96 610 489 96 6 ...
Bleikemyr Legesenter Myrullvegen 3 5518 Haugesund

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Bleikemyr Legesenter

Lite empati

Lege: Mayire Wusuman Skrevet

Svært skuffende opplevelse, spesielt under svangerskapet. Jeg føler meg ikke hørt eller tatt på alvor når jeg forteller om plagene mine. Mine erfaringer blir ofte sammenlignet med legens eget svangerskap, og jeg har opplevd press om å jobbe mer enn jeg har kapasitet til. Kommunikasjonen oppleves som skarp og lite empatisk. Jeg savner å bli møtt med forståelse, respekt og trygghet.

Kunnskapsrik og god lege

Lege: Eirik Stenby Hauge Skrevet

Har vært hos denne legen to ganger i forbindelse med sykdom og plager hos barnet mitt, når vår fastlege ikke var tilgjengelig. Første gang når barnet var drøyt halvt år gammelt. Dette var etter utallige legebesøk og konsultasjoner med helsestasjon for barnet sine plager. Det var én time hos han som trengtes for at barnet skulle få det bedre. Var nylig hos han igjen med sykdom hos barnet, og etter en legeundersøkelse skrev han ut medisiner som var til stor hjelp og barnet ble raskt bedre. Han virker som en veldig god og kunnskapsrik lege, og nølte heller ikke med å henvise videre når han var litt usikker på noe. Det er sjelden jeg møter på noen som kan hjelpe så godt som han har gjort. Kan absolutt anbefale han som lege. Han er også lett å snakke med, lytter til det pasienten sier og forklarer ting på en god og forståelig måte

Kunnskapsrik og imøtekommende

Lege: Mayire Wusuman Skrevet

Jeg har kun vært et par ganger etter at jeg byttet fastlege, men har vært strålende fornøyd hver gang! Mayire er imøtekommende og lyttet godt til meg. Hun er opptrer trygt og er veldig kunnskapsrik, hun er også morsom der det passer. Svarer også relativt fort på Helsenorge.

God opplevelse.

Veldig flink lege

Lege: Dag Olav Vrålstad Skrevet

Har du fått Dag Olav som fastlege er du heldig. Har stor tillit til han. Han er lyttende, faglig veldig godt oppdatert etter å ha jobbet på sykehuset, stiller deg de riktige sp.m og er interessert i det du har å fortelle. Kommer også med forslag jeg ikke hadde tenkt på.

Trygg, dyktig og ekstra omsorgsfull lege

Lege: Dag Olav Vrålstad Skrevet

Han fremstår som både faglig dyktig og erfaren, samtidig som han er rolig og tilstede. Han var utrolig flink med barnet på 1,5 år (pasienten) og skapte en trygg og rolig opplevelse.

Vi satte også stor pris på at han tok oss inn etter stengetid, så vi slapp å vente flere dager. Oppleves som både profesjonell og genuint omsorgsfull.