Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Radøy Legesenter
Trygg, kunnskapsrik og ivaretakande.
Lege: Halvard Martin Aag SkrevetMe er mange i Radøy som saknar fastlegen vår. Han tar seg tid, lyttar, forklarar og handlar. Er glad for at legeforeininga støttar han, og kryssar fingrane for at han vinn fram. Håpar han snart er tilbake.
Dyktig lege
Lege: Halvard Martin Aag SkrevetHar hatt Dr.Aag som fastlege i 15 år. Ventetid veg opp for ein lege som lyttar, og tek deg på alvor når du snakkar
En lege som lytter og tar deg på alvor
Lege: Halvard Martin Aag SkrevetHar hatt Dr Halvard Martin Aag som fastlege i ca 30 år , finner ikkje bedre lege enn han , følger deg opp hele veien å lurer han på noe så sender han deg til spesialist , han tar seg god tid til deg som pasient , han er dypt savnet .
Profesjonalitet og omsorg
Lege: Halvard Martin Aag SkrevetVi er svært mange som inderleg håpar at Halvard Aag kjem tilbake til Radøy Legesenter når permisjonstida er ute! I tillegg håpar eg og mange andre som blei trekt frå lista hans, at vi igjen kan få han som fastlækjar.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Ingmund Kvinge SkrevetDr Kvinge er en lege som har tid til deg som pasient. Han lytter til deg og gir gode råd. Har full tillit til dr. Kvinge