Radøy Legesenter

Radøyvegen 1621B 5936 Manger

Siste vurderinger av behandlere ved Radøy Legesenter

Dyktig lege

Lege: Halvard Martin Aag Skrevet

Har hatt Dr.Aag som fastlege i 15 år. Ventetid veg opp for ein lege som lyttar, og tek deg på alvor når du snakkar

En lege som lytter og tar deg på alvor

Lege: Halvard Martin Aag Skrevet

Har hatt Dr Halvard Martin Aag som fastlege i ca 30 år , finner ikkje bedre lege enn han , følger deg opp hele veien å lurer han på noe så sender han deg til spesialist , han tar seg god tid til deg som pasient , han er dypt savnet .

Profesjonalitet og omsorg

Lege: Halvard Martin Aag Skrevet

Vi er svært mange som inderleg håpar at Halvard Aag kjem tilbake til Radøy Legesenter når permisjonstida er ute! I tillegg håpar eg og mange andre som blei trekt frå lista hans, at vi igjen kan få han som fastlækjar.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Ingmund Kvinge Skrevet

Dr Kvinge er en lege som har tid til deg som pasient. Han lytter til deg og gir gode råd. Har full tillit til dr. Kvinge

TIDENES beste lege <3

Lege: Halvard Martin Aag Skrevet

Dr Halvard Martin Aag er 100% den beste legen på denne jord. Han tar VIRKELIG problemene dine på alvor, både fysiske og psykiske. Er han i tvil - da sender han deg videre. Dr Aag bruker den tiden han trenger for at hver pasient skal føle seg ivaretatt, her rushes ingen ut dørene. Her blir du hørt, forstått og hjulpet til de grader. Jeg hadde ikke vært her i dag uten Dr Aag. Bokstavelig talt. Denne mannen har reddet livet mitt, og er grunnen til at det går så bra med meg i dag.

Jeg har hatt Aag som fastlege siden jeg var 9 år gammel (34 i år) og det var rett og slett Gud sin gave til meg.

I starten på 20-årene ble jeg alkoholiker - og jeg ble vant til å føle meg som søppel rundtomkring i helsevesenet. Aldri på Radøy Legesenter. Dr Aag og sykepleierne som jobber der viste utelukkende omsorg og godhet i de verste årene av livet mitt. De fikk meg til å føle meg som et menneske med verdi. De brydde seg. Oppriktig brydde seg. (Og bryr seg enda) <3

Dr Aag - tusen, tusen takk for alt du har gjort til nå, det går ikke engang an å forklare deg som person til noen som ikke har møtt deg. Du er tidenes beste lege, og det håper jeg at du vet. Vi er MANGE, MANGE som har fått livene våre fullstendig endret til det bedre på grunn av deg, og vi er MANGE, MANGE som savner deg. At det ikke er en statue av deg her ute enda, det skjønner jeg ingenting av. Måtte du komme tilbake SNAREST!!! Vi er her og venter på deg <3 (Når vi har deg som fastlege, så er virkelig, virkelig ingenting annet i nærheten av godt nok) <3