Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flåten Legesenter
Helt grei
Lege: Thore Simonsen Jakobsen SkrevetFlink med fysiske plager, skriver sykemelding om nødvendig.
ved psykiske plager er det bare å glemme å dra til han. Etter min erfaring
Dårlig til å kommunisere
Lege: Mette Halver SkrevetVeldig varierende, har ofte veldig dårlig tid. Passer på at en ikke snakker om mer en toppen 2 problemer pr legetime. Har du et sammensatt problem så bør du gå et annet sted.
Føler at her må det gå fort.
Alt skal gjøres mens pasienten er i stolen, dataen skal oppdateres, epikrisen skal fullføres og eventuelle henvisninger skal ferdigstilles
Fantastisk lege!
Lege: Synnøve Tvedt Skarstein SkrevetJeg ønsker å gi en omtale av legen min fordi jeg aldri har møtt en mer trygg, kunnskapsrik og omsorgsfull lege.
Hun;
•Lytter nøye og tar seg god tid
•Forklarer ting på en forståelig måte
• Er faglig sterk
• Viser omtanke og respekt
• Skaper trygghet i vanskelige situasjoner
• Følger opp og tar ansvar
Takk for at jeg fikk Synnøve som lege.
Trygg, kunnskapsrik og varm
Lege: Hjørdis Elin Halleraker Barman SkrevetEn smilende, trygg, kunnskapsrik og varm lege. Tar seg god tid og lytter, men er effektiv og rask. Saklig og konkret uten å oppleves kald eller frekk. Opplever å bli tatt på alvor og henviser videre. Rask på å svare på e-melding og resepter.
Dyktig og handlekraftig
Lege: Mette Halver SkrevetLege med slik handlekraft skal man lete lenge etter! Aldri noe dill-dall, bare fikser det som er problemet. Hva mer kan man be om?
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?