Slettebakken Legesenter

Vilhelm Bjerknesvei 21 5081 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Slettebakken Legesenter

Svært positivt

Lege: Edith Helgeland Qvale Skrevet

Analytisk knyttet til diagnose. Svært god måte å kommunisere på. Lyttet faktisk til det en sa. God oppfølging i henhold til avtale.

Kjempegod lege!

Lege: Edith Helgeland Qvale Skrevet

Hun tar pasientene alvorlig, og tar seg tid når det trengs. Hun er effektiv og hyggelig!
Tar hele familien samtidig når det trengs slik at vi slipper å ta en ekstra tur til legesenteret.
Akuttimer får jeg samme dag eller dagen etterpå.

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Roger Veiby Skrevet

Dr. Veiby er lyttende, åpen, blid og tar seg alltid tid til alt man har på hjertet. Man merker at selv om han har en stressende dag, så er pasienten alltid i fokus. Tilgjengeligheten får minus av andre som har skrevet her, men etter å ha vært på flere ulike fastlegekontor, har jeg skjønt at ventetiden er helt vanlig, kanskje heller over gjennomsnittet. Det øvrige personalet på Slettebakken er også veldig hyggelige. Anbefales på det sterkeste.

Veldig flink

Lege: Roger Veiby Skrevet

Utrolig flink lege som lytter til problemene mine. Veldig hjelpsom og hyggelig, og beklager alltid dersom lang ventetid. Jeg har hatt tre andre fastleger tidligere og ingen av dem var like dyktig som Roger.

Helt fantastisk lege!

Lege: Roger Veiby Skrevet

Jeg byttet fastlege til Veiby etter å ha vært på Cort Phil helsesenter i flere år.
Har vært vandt til minst 45 min ventetid, men etter 10 min kom Roger ut og hentet meg, hilste og beklaget for den lange ventetiden.

Jeg syntes han er helt fantastisk. Han bruker tid på å lytte, kommer med råd og veiledning.
Brukte ekstra 10 min på meg fordi jeg begynte å gråte på en legetime. Han tok seg tid til å trøste og var veldig tilstedeværende.

Han er veldig behjelpelig uansett hva det skulle være, smerter, psykiske problemer eller sykemelding.

Må også legge til at sykepleierne som tar blodprøver er helt fantastisk, særlig for meg som er livredd for sprøyter og blodprøver.