Roger Veiby

Slettebakken Legesenter
Mann, 45 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2001

Tilleggskompetanse

Sjømannslege

Ledige plasser

14 av 1700

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Slettebakken Legesenter
Vilhelm Bjerknesvei 21 5081 Bergen
Tlf: 55 27 33 30 Vis kart
Roger Veiby er en av 238 fastleger i Bergen

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
28 vurderinger
Tilgjengelighet
18 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
19 vurderinger
Service
18 vurderinger

Siste vurderinger av Roger Veiby

Håpløst legesenter

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Bytte fastlege til dette legesenteret. Kom aldri så langt som å møte legen da jeg hadde en svært negativ opplevelse av kontorpersonalet. System for timebestilling er helt håpløst. Senteret svarer med spørsmål på SMS, men det er ikke mulig å svare til nummer som de bruker! Etter mye om og men fikk jeg på telefon omsider beskjed om at det ikke kunne få time da jeg enda ikke var registret i systemet og at dette ikke var mulig før om 3 uker. Hvis jeg kunne skaffe en attest fra et offentlig register og komme ned å levere denne i luka, da kunne de imidlertid hjelpe meg....-og her snakker vi altså bare om kontorbyråkrati for å bestille en time... Med en litt akutt senebetennelse var jo ikke dette noe alternativ. Løsningen ble å gå til Volvat. Der kunne jeg enkelt velge konsultasjonstid på nett og 2 timer senere satt jeg hos legen.

Mulig Roger Veiby er en god lege, men som pasient er det mest vesentlige å få hjelp når man trenger det. På Slettbakken legesenter synes de ikke være så opptatt av akkurat det. Bytter legesenter.

En flott lege, og fin person!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Da Veiby var hos oss under sin spesialisering, var jeg i mange pasientsamtaler sammen med ham. Da jeg så hvor fin han var med pasientene, og hvor nøye og punktlig han var i sitt arbeid, var det et lett og selvsagt valg for meg å velge ham til min fastlege, da min fastlege noen år senere avsluttet sin praksis! Som både helsepersonell selv, og som pasient forøvrig, er jeg svært fornøyd med dr.Veiby; jeg oppfatter ham som både faglig dyktig, og som en fin og vennlig person. Jeg er forøvrig alltid blitt møtt på en vennlig måte ved Slettebakken legekontor, og også blitt godt ivaretatt av Veibys' kolleger under hans fravær og ferier. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale både dr.Veiby og Slettebakken Legekontor!

Den beste legen jeg har hatt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Veiby er lyttende, åpen, blid og tar seg alltid tid til alt man har på hjertet. Man merker at selv om han har en stressende dag, så er pasienten alltid i fokus. Tilgjengeligheten får minus av andre som har skrevet her, men etter å ha vært på flere ulike fastlegekontor, har jeg skjønt at ventetiden er helt vanlig, kanskje heller over gjennomsnittet. Det øvrige personalet på Slettebakken er også veldig hyggelige. Anbefales på det sterkeste.

Veldig flink

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Utrolig flink lege som lytter til problemene mine. Veldig hjelpsom og hyggelig, og beklager alltid dersom lang ventetid. Jeg har hatt tre andre fastleger tidligere og ingen av dem var like dyktig som Roger.

Helt fantastisk lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg byttet fastlege til Veiby etter å ha vært på Cort Phil helsesenter i flere år.
Har vært vandt til minst 45 min ventetid, men etter 10 min kom Roger ut og hentet meg, hilste og beklaget for den lange ventetiden.

Jeg syntes han er helt fantastisk. Han bruker tid på å lytte, kommer med råd og veiledning.
Brukte ekstra 10 min på meg fordi jeg begynte å gråte på en legetime. Han tok seg tid til å trøste og var veldig tilstedeværende.

Han er veldig behjelpelig uansett hva det skulle være, smerter, psykiske problemer eller sykemelding.

Må også legge til at sykepleierne som tar blodprøver er helt fantastisk, særlig for meg som er livredd for sprøyter og blodprøver.