Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fjellsiden Legesenter
empatisk, grundig og dyktig lege
Lege: Elisabeth Marie Strømme SkrevetVeldig imøtekommende og hyggelig lege. Alltid veldig empatisk og gir deg følelsen av at hun ikke har det travelt. Dyktig klinisk.
Forståelsesfull og dyktig
Lege: Øystein Theodor Ødegaard-Olsen SkrevetHar gått igjennom noen fastleger ila min tid. Har møtt mange hyggelige, men som ikke nødvendigvis tar tak i problemet på riktig måte. Øystein virker for meg som forstående, kunnskapsrik, hyggelig mann og har mye kunnskap. Han viser engasjement og tar tak i det. Han får ting gjort. Jeg stoler ikke på mange, men jeg stoler på han! Jeg håper å aldri måtte bytte igjen.
Tok meg ikke seriøst
Lege: Øystein Theodor Ødegaard-Olsen SkrevetJeg bestilte time for å få hjelp med noe personlig, men når jeg endelig fikk time så ble jeg ikke tatt seriøst og ble sendt veldig skuffet hjem igjen…
Flink fyr
Lege: Øystein Theodor Ødegaard-Olsen SkrevetKunnskapsrik, empatisk, varm, tar seg god tid, lytter til deg og er tydelig på hva han mener er den best løsningen.
Kunnskapsrik og forståelsesfull
Lege: Øystein Theodor Ødegaard-Olsen SkrevetØystein er flink til å se pasienten og behandler på en dyktig og vennlig måte. Jeg vil anbefale han sterkt.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?