Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Eikelandsosen Legekontor
Uproffesjonell
Lege: Christian Olsen SkrevetChristian er ein artig løyen kar. Spørr pasienten hva kan hjelpe med som at det er til bry, før han i det hele tatt gidder å hilse på pasienten som såvidt har fått lukket døren etter seg. Pasientens plager er «psykisk» og sykemelding får man ikke med mindre man blir lagt inn med akutt alvorlighet. Helt greit, men hjelpen man trenger får man ikke.
Empatisk og dyktig
Lege: Kristianne Teharun Nore SkrevetEmpatisk lege som er dyktig, imøtekommende og som virkelig ser deg som person! Mye humor kombinert med grundig faglig kunnskap! Anbefales på det varmeste!
Ryddig og imøtekommende
Lege: Kristianne Teharun Nore SkrevetKristianne er en ryddig og imøtekommende lege som både tar deg på alvor, og trygger deg i det du står i. Anbefaler på det varmeste.
Profesjonell, seriøs og hyggelig Lege
Lege: Christian Olsen SkrevetChristian er imøtekommende, tar seg godt tid og er for meg en som viser ekte engasjement. Han lytter, forklarer og får deg til å føle deg ivaretatt.
Anbefaler Christian Olsen på det varmeste!
Godt fornøyd!
Lege: Christian Olsen SkrevetJeg var alvorlig syk, fikk rask og god helsehjelp av denne legen. Ble så innlagt på sykehus for behandling. Han ringte meg etterpå for oppfølging, dette satte jeg stor pris på. Veldig fornøyd!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?